M W

Liv tyler Uyeolyn

Join the forum, it's quick and easy

M W

Liv tyler Uyeolyn

M W

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
M W

2 posters

Liv tyler

smr_btu
    smr_btu
    Savaşçı Üye
    Savaşçı Üye

ManGa
    Kadın Mesaj Sayısı146
    Büyü Gücü187
    Güç0
    Yaş34

Liv tyler Empty Liv tyler

Mesaj tarafından smr_btu Salı Eyl. 28, 2010 4:27 pm

Liv Tyler (d. 1 Temmuz 1977) Mount Sinai Hospital, New York City, New York, ABD, asıl adı Liv Tallarico olan, model ve müzisyen Bebe Buell ve Aerosmith'in solisti Steven Tyler'ın kızı olan Amerikalı aktris.

Liv Rundgren adıyla dünyaya geldi. Çocukluğunu Portland, Maine'de geçirdi. Annesinin o dönem birlikte olduğu Todd Rundgren'in babası olduğunu sanarak büyüdü. 11 yaşında , yakın aile dostu olan Steven Tyler'a olan benzerliği dikkatini çekince, babasının annesinin bir zamanlar ilişki kurduğu Steven Tyler olduğunu öğrendi. On iki yaşında babasının soyadını aldı. On dört yaşındayken annesiyle birlikte New York'a geri taşındı ve o yıl aile dostu, 1980'lerin ünlü top modeli
    Liv tyler 7942liv-tyler-resimleri-1
    Paulina Porizkova tarafından keşfedilerek modellik yapmayı başladı. Seventeen, Interview gibi ünlü dergilerin kapağında yer aldı.

Dünyanın Liv'i tanıması ise Aerosmith'in Crazy şarkısının klibiyle oldu. Rol için Steven Tyler'ın kızı olduğu bilinmeden seçildi. Dünya çapında milyonlarca gencin sevgisini kazandı.

O yıl ilk iki filminde oynadı: Heavy ve Silent Fall. Oyunculuğu çok sevdi ve modelliği bırakmaya karar verdi. Sinema dünyasında ilk ciddi çıkışını ise Bertolucci'nin "Çalınmış Güzellik" (1996) filmiyle yaptı. Bu filmden sonra Liv, artık film yıldızı olarak anılmaya başladı ve kısa sürede Tom Hanks ( That Thing You Do!) (1996)] ve Bruce Willis (Armageddon (1998) gibi starlarla çalışmaya başladı.

Dünyanın en büyük bağımsız filmi olan; Peter Jackson'ın efsanevi Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Elf Prensesi Arwen rolüyle yer aldı. Çekimler Yeni Zelanda'da bir yılda tamamlandı. Liv de bir yıl orada yaşadı.

2001'de nişanlandığı müzisyen Royston Langdon'la 25 Mayıs 2003'te Karayipler'de evlendi. Haziran 2004'te hamile olduğu açıklandı. 14 Aralık 2005'te ise çiftin ilk çocuğu Milo William Langdon dünyaya geldi. Çift 2008 yılında boşanma kararı aldı.

Aktrisliğin dışında, 2003'ten beri Givenchy'nin yüzü olarak görev yapıyor (Firmanın ondan önceki modeli ise Audrey Hepburn'dü). Liv, Very Irresistible Givenchy parfümünün, "Givenchy le Makeup" makyaj serisinin, "Givenchy - Ready to Wear and Accessories" kolleksiyonunun kampanyalarında yer aldı. 2005 yazında Givenchy, bir gül türüne Liv'in adını vermeye karar verdi: Liv Tyler Rose
    miray
    miray
    Saygınlık Kazanmış Kişi
    Saygınlık Kazanmış Kişi

Kadın Mesaj Sayısı471
    Büyü Gücü491
    Güç12
    Yaş31

Liv tyler Empty Geri: Liv tyler

Mesaj tarafından miray Salı Ekim 19, 2010 1:01 pm

bu kadın başaka fotosunu koysaydın keşke ya ilk tanıyamdım lüv mi gerçekten bu dedim ama cidden oymuş (:. bu kadını yüzüklerin efendisinde izledim bölü duru güzellik görmedim ben ayrıca çok iyi oynuyor. bu kadının çoçuğu olduğunu hiç düşünmezim ya hatta evlenmiş ve boşanmış Very Happy

Design By Merlin World

Forum Saati C.tesi Kas. 16, 2024 8:15 pm