Teniste, ''ATP Rome Masters'' turnuvasının ardından 3 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal, önemli bir turnuvada oynadığını belirterek, ''Kazandığım için mutluyum'' dedi.
''ATP Rome Masters''da vatandaşı David Ferrer'i yenerek turnuvadaki 5. şampiyonluğuna uzanan Rafael Nadal, final karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında, ''Önemli bir turnuvada oynadım ve bunu kazandım. Belki Monte-Carlo'daki kadar iyi oynamadım fakat oyunum tatmin ediciydi'' diye konuştu.
Karşılaşmanın yağmur yağışı nedeniyle iki kez durmasının kendisine sorun yaratıp yaratmadığının sorulması üzerine Nadal, hava ve saha koşullarının dizi için herhangi bir problem yaratmadığını söyledi.
Şampiyon raket, gelecek pazartesiden itibaren önündeki turnuvaya hazırlanacağını ifade ederek, ''Kendimi geliştirmek istiyorum. Her zaman daha iyi tenis oynamaya çalışıyorum'' ifadelerini kullandı.
-FİNALİST FERRER-
Vatandaşı Rafael Nadal'a karşı yaptığı final mücadelesini kaybeden turnuvanın 13 numaralı seribaşı ismi David Ferrer de düzenlediği basın toplantısında, kendi oyunundan memnun olduğunu kaydederek, ''Roma'daki ilk finalimi oynamaktan dolayı mutluyum. Nadal'a karşı mücadele etmek çok zor'' dedi.
Yeni Spor Siteniz www.sporoku.com 'dan alıntıdır.
[img][/img]