+8
miray
emine
Rain_Bradley
|#|ArthurPendragon|#|
SmkNN
Gaius
MerlinWorld
linkinpark_sirena
12 posters
3. Sezon 1. bölüm hakkındaki Görüşleriniz?
linkinpark_sirena- Saygınlık Kazanmış Kişi
- Hayat boyu öğrenci...
400
491
11
38
Pekala arkadaşlar..Büyük gün geldi geçti ..Bu kadar zaman beklemeye değmiştir muhtemelen ama yine de merakla beklenen sezonun ilk bölümü hakkındaki düşünceleriniz neler?
- Hayat boyu öğrenci...
400
491
11
38
Asnında en can alıcı yeri bana göre son sahneydi..Ejderha'nın Merlin'i kurtardığı kısım...
MerlinWorld- Prens{*Yönetici*}
- Çok neşeliyim
1277
74015
69918
38
link dostum , başlığım kismen yanlış yere açmışsın. acaba sezon 3 bölüm yorumlarına açsan daha bi ii olmaz mıydı ?
- Hayat boyu öğrenci...
400
491
11
38
MerlinWorld demiş ki:link dostum , başlığım kismen yanlış yere açmışsın. acaba sezon 3 bölüm yorumlarına açsan daha bi ii olmaz mıydı ?
Yönetici ne derse doğrudur ... Aslında sen açmışsın aynı konu başlığını istersen bu başlığı kaldırabilirsin..Ben bunu silmek istedim de olmadı eğer sen yapabilirsen memnun olurum..Ve uyarın için teşekkürler.Bi dahaki sefere daha dikkat ederim
Gaius- Deneyimli Üye
- Soğuk.
22
27
0
31
Merlin'in ejderha lord'u olduğunu aklımdan çıkarmışım tamamen bende, oradan kurtulacağına göre hainleri ortaya çıkaracak sanırım.
- Hayat boyu öğrenci...
400
491
11
38
Gaius demiş ki:Merlin'in ejderha lord'u olduğunu aklımdan çıkarmışım tamamen bende, oradan kurtulacağına göre hainleri ortaya çıkaracak sanırım.
Gelecek bölümün özetinde de öyle durumlar vardı sanki..Ama şu Morgana işi çok fena karıştıracağa benziyor..Bir de ilk başta Morgana'nın masum yüzüne kandım..Dedim belki doğru yolu bulmuştur ama nerdeeee
Gaius- Deneyimli Üye
- Soğuk.
22
27
0
31
Dragon da söylemişti kehanet bir gün morgana nın asıl yüzünü gösterecek diye.. Ayrıca Mordred da hatırlarsanız 2.sezon da ''bunu asla unutmayacağım emrys'' demişti. İşler fena karışacak
- Hayat boyu öğrenci...
400
491
11
38
Gaius demiş ki:Dragon da söylemişti kehanet bir gün morgana nın asıl yüzünü gösterecek diye.. Ayrıca Mordred da hatırlarsanız 2.sezon da ''bunu asla unutmayacağım emrys'' demişti. İşler fena karışacak
Doğru ya bi de Mordred var...Merlin bunları alt ederse daha da sırtı yere gelmez kolay kolay
Gaius- Deneyimli Üye
- Soğuk.
22
27
0
31
Merlin e akıl vermek ve eğitmek için hazır olduğumu bilmeli herkes
- Hayat boyu öğrenci...
400
491
11
38
Doğru ya ..Ben de endişeleniyorum .. Haklısın
SmkNN- Camelot'lu {Yeni Üye}
- .)
17
17
0
28
bi de freya var, ölmeden önce merlin'e bana yaptığın iyiliğin karşılığını vericem gibisinden sözler söylemişti...
- Hayat boyu öğrenci...
400
491
11
38
Doğru..Zaten o Freya'nın da Camelot için iyi planları yok..sanki öyle hatırlıyorum...
SmkNN- Camelot'lu {Yeni Üye}
- .)
17
17
0
28
yokk merlin freya ya yardım etmişti.
|#|ArthurPendragon|#|- Kraliyet Üyesi {Moderatör}
- I Need Your Love To Hold Me Up
5464
5601
8
30
Bu Bölüm Güzeldi.Ejderha Kurtardı Merlin'i.Gelecek Bölüm Savaş Olacak.Güzel Bir Bölüm Olacak.
- Hayat boyu öğrenci...
400
491
11
38
Biliyorum..Merlin kurtarmıştı da Camelot efsanesinde Freya dan hiç iyi bahsetmiyorlar ondan sormuştum.. Evet bu bölüm harikaydı..Gelecek bölümde Ejderha da dahil olacak daha can alıcı olacak herşey
Gaius- Deneyimli Üye
- Soğuk.
22
27
0
31
Freya da lanetlenmiş bir druid di hatırlarsanız fakat Merlin e dediği gibi bir gün borcunu ödeyecek..
Rain_Bradley- Saygınlık Kazanmış Kraliyet Üyesi
- Keep The Magic Secret !
1124
1152
1
29
gaius diyorsa doğrudur
bence de bu bölüm harikaydı. morganaya inanamadım. son sahnede ben de merlinin ejder efendisi olduğunu sonradan hatırladım. ejderhanın ortadan kaybolması beklenemezdi zaten ve nitekim yine ortaya çıktı. bir dahaki bölüm çok daha heyecanlı görünüyor en çok merak ettiğimse arthur kral oacak mı ?
bence de bu bölüm harikaydı. morganaya inanamadım. son sahnede ben de merlinin ejder efendisi olduğunu sonradan hatırladım. ejderhanın ortadan kaybolması beklenemezdi zaten ve nitekim yine ortaya çıktı. bir dahaki bölüm çok daha heyecanlı görünüyor en çok merak ettiğimse arthur kral oacak mı ?
Gaius- Deneyimli Üye
- Soğuk.
22
27
0
31
Efsaneye göre öyle, aslında Adventures Of Merlin zaten bu efsane üzerine kurulu bir dizi. Araştırılmasını tavsiye ederim, Merlin in görevi Arthur Pendragon u korumak olduğunu ve bir gün kral olduğunda birlikte Camelot u yöneteceklerini hatırlatmak isterim.
1124
1152
1
29
Evet doğru ama bu gelecek bölümde gerçekleşecek mi, onu merak ediyorum.
Gaius- Deneyimli Üye
- Soğuk.
22
27
0
31
Ha Uther e yapılan büyüden bahsediyorsun, hatırlıyorsan Merlin adamotunu yatağın altında bulmuştu Morgana odaya girdiğinde geri döndüğünde bunu paylaşacaktır Arthur la muhtemelen küçük kibirli prensimiz bu bölümde yine oturamayacak tahtına
1124
1152
1
29
haklısın ben de erken buluyordum zaten
Gaius- Deneyimli Üye
- Soğuk.
22
27
0
31
Daha var var .. En azından Merlin büyük bir güç kazanana kadar sürmeli Uther in hükümdarlığı.
- Hayat boyu öğrenci...
400
491
11
38
Zaten Arthu şimdiden kral olursa dizi çok kısa sürer bitirirler hemen, zaten uzatmaya niyetleri yok gibi..Hem haklısınız küçük prensin burnu biraz daha sürtsün
emine- Büyücü {Süper Moderatör}
- ..
3986
4044
7
30
ben uther üçüncü sezonda ölcek diye duymuştum bence de ölsün artık ya xD
miray- Saygınlık Kazanmış Kişi
- 471
491
12
31
ya bişe dicem ben izleyemedim hangi gün saat ve hangı kanal da veriyor cbce nın yayın akışına bakıyorum yok