Evet arkadaslar herkesin yorumlarını aliyim bi zahmet ayrıca 5.bölümün fragmanınıda veriyor dizinin sonunda görünüşe göre çok heyecanlı.Ayy morgana bi yerden düsüodu.Umarım bişe olmamıştır.
4 posters
sezon 3 bölüm 4 hakkındaki yorumlarınız ve görüşleriniz
♥KatieMG♥- Saygınlık Kazanmış Kraliyet Üyesi
- Haftasonunu beklemek zor....
1154
1199
8
33
MerlinWorld- Prens{*Yönetici*}
- Çok neşeliyim
1277
74015
69918
38
ya valla bu bölüm acayip saçmaydı bence 2.bir lancelot faciyası. bu bölümün yazarına artık isyan bayrağını çekiyorum. bu uther bu kadar mal olamaz adamı ne hale getirdiler. lan bi insan bu kadar spastik olabilir mi ? sen git oğlunun hayatını kurtar hala sürgüne gönderiyor + büyü olduğuda ortaya çıktı. birde bu kadarda saçmalık olmaz lan bu gwenda ne waar herkes buna aşık oluyor pes yani saçmalama zirveyi zorladı. şahsen ben bu bölümü izlemedim çünkü resmen Lancelot bölümünün yeni versiyonu gibi olmuş. ya bu uther bu kadar mal olamaz. yazarda bi sıkıntı var. bi kral hayatta daha bu büyü olaylarından sonra filan kovmazdı ama uther da bi rahatsızlık var demekki o ayrı konu....
Gwen'dan bu kadar insan hoş lanamaz. görende sanıcak gerçek Gwen :=)
1154
1199
8
33
MerlinWorld demiş ki:ya valla bu bölüm acayip saçmaydı bence 2.bir lancelot faciyası. bu bölümün yazarına artık isyan bayrağını çekiyorum. bu uther bu kadar mal olamaz adamı ne hale getirdiler. lan bi insan bu kadar spastik olabilir mi ? sen git oğlunun hayatını kurtar hala sürgüne gönderiyor + büyü olduğuda ortaya çıktı. birde bu kadarda saçmalık olmaz lan bu gwenda ne waar herkes buna aşık oluyor pes yani saçmalama zirveyi zorladı. şahsen ben bu bölümü izlemedim çünkü resmen Lancelot bölümünün yeni versiyonu gibi olmuş. ya bu uther bu kadar mal olamaz. yazarda bi sıkıntı var. bi kral hayatta daha bu büyü olaylarından sonra filan kovmazdı ama uther da bi rahatsızlık var demekki o ayrı konu....
Tek kelime KATILIYORUM. hemde canı gönülden
hediye- Deneyimli Üye
- ...
20
20
0
29
bende katılıyorum özellikle gwen konusun da yaa bu yabancılar gwen gibi kızları beğeniyolarsa onların zevkinden şüphelenirim
|#|ArthurPendragon|#|- Kraliyet Üyesi {Moderatör}
- I Need Your Love To Hold Me Up
5464
5601
8
30
Neden Her Gelen Gwene Yazıyor. .
1154
1199
8
33
|#|ArthurPendragon|#| demiş ki:Neden Her Gelen Gwene Yazıyor. .
Güzel soru Yani bunu nasıl açıklayabiliriz.Hmmmm diziden örnekleme yaparsak utherun trolü güzel görmesi gibi bişey buda bence