+7
MerlinWorld
AnqeL
angel_45
Bozdoğan
dragon19
Pendragon
sonhayal
11 posters
3. sezon 1. bölüm
sonhayal- Savaşçı Üye
- Güven Bana,Güvenilmezim.!
164
174
0
29
- Post n°1
3. sezon 1. bölüm
Leydi Morgana kayıp iken Merlin ve Arthur bir çok göreve sahiptir.Umutsuz Prens Arthur vazgeçmeye hazırdır.Ama sislerin içinden yaralı bereli bir figür çıkar...O Leydi Morgana'dır. Kral Uther çok menundur fakat sonra aklını kaybetmeye başlar.Merlin buna büyünün sebep olduğunu düşüyordur; bu onun işi olabilirdi sadık vesayet'in.Genç büyücü Morgana'nın gerçekten hangi tarafta olduğunu bulmaya çalışırken kendini büyük bir tehlikeye atar.
Pendragon- !KRAL! {Kurucu&Yönetici&CEO}
- Ders ders ders.
683
1098438
103000
86
- Post n°2
Geri: 3. sezon 1. bölüm
Süperdi ya bu bölüm Morgana'nın böyle bir şey yaptığına inanamıyorum.Neyse çok heyecanlı bitti yeni bölümü için sabırsızlanıyorum .
sonhayal- Savaşçı Üye
164
174
0
29
- Post n°3
Ben daha izliyemedim
dragon19- Deneyimli Üye
- 26
36
0
32
- Post n°4
nası bi bölümdüü o yaa..3.sezon süper başladı.. morganaya en içten nefretlerimi iletiyorum bu arada
sonhayal- Savaşçı Üye
164
174
0
29
- Post n°5
Evet kesinlikle muhteşem bir bölüm. Ve bu Morgana'nın kötü tarafa geçeceğini biliyordum ama böyle bir kötülük asla beklemezdim adam seni 1 yıldır arasın o kadar adam feda etsin, sonra bu kadar çok sevsin seni sen gel adamı mahfet. Hayatım boyunca kötü karakterler hep bana daha ilgi çekici gelirdi ama Morgana'nefret adiyorum
Bozdoğan- Savaşçı Üye
- lanet ösym
94
118
0
31
- Post n°6
2. böüm ne zaman çıkacak biliyor musunuz ???
angel_45- Saygınlık Kazanmış Kişi
- ingilizcenin gözü çıksın :D
463
479
0
33
- Post n°7
uffff harika bir bölümdü. nasıl geçtiğini anlamadım. diğer bölümü heyecanla bekliyorum.
bu arada yeni bölüm cumartesi akşam yayınlanıyo ingilterede. pazar günü sitelere düşüyor işte.
bu arada yeni bölüm cumartesi akşam yayınlanıyo ingilterede. pazar günü sitelere düşüyor işte.
AnqeL- Deneyimli Üye
- AnqeL_PunisheR
21
25
0
28
- Post n°8
ne zamn siteye yuklenir bu bolum acaba ?
MerlinWorld- Prens{*Yönetici*}
- Çok neşeliyim
1277
74015
69918
38
- Post n°9
http://merlinworldtr.com/tr/watch/
buradan devamlı Güncel izleyebilirsiniz. Dizi devamlı takip edilerek arkadaşlarımız tarafından kayıt edilerek sizlerle paylaşılmaktadır.
buradan devamlı Güncel izleyebilirsiniz. Dizi devamlı takip edilerek arkadaşlarımız tarafından kayıt edilerek sizlerle paylaşılmaktadır.
miray- Saygınlık Kazanmış Kişi
- 471
491
12
31
- Post n°10
süper bir bölümle 3. sezon başaladı ilk bölüm böyleyse sonraki bölümler kim bilir nasıl olacak . morgana yaptı yapçağını cadı nasıl ağlayıp birden gülüyor ya çok sinir oldum ona
qntkc- Saygınlığı ve Efendiliği olan Kraliyet Üyesi
- mutsuzum :(
2706
2729
6
32
- Post n°11
miray demiş ki:süper bir bölümle 3. sezon başaladı ilk bölüm böyleyse sonraki bölümler kim bilir nasıl olacak . morgana yaptı yapçağını cadı nasıl ağlayıp birden gülüyor ya çok sinir oldum ona
aynen ya bir insan ancak bu kadar dönebilir
- 471
491
12
31
- Post n°12
evet ben şaşkınlıklar içinde izledim hatta dedim aa morgana iyi tarafa geçmiş diye ama sonra o gülüşü falan görünce anladım ki hiç değişmemiş
MerlinWorld- Prens{*Yönetici*}
- Çok neşeliyim
1277
74015
69918
38
- Post n°13
ah morgana ah... ne ettin sen ya....
Merlin ile Morgana'yı birbirlerine yakıştırıyordum. şimdi merlin öldürür onu kesin !
Merlin ile Morgana'yı birbirlerine yakıştırıyordum. şimdi merlin öldürür onu kesin !
Magical_Legend- Savaşçı Üye
- ...
83
94
4
27
- Post n°14
Morgana
Bölüm mükemmeldi.
Teşekkürler;paylaşım için.
Bölüm mükemmeldi.
Teşekkürler;paylaşım için.
sultan:()()- Camelot'lu {Yeni Üye}
- tatil bitti...
3
3
0
30
- Post n°15
ben izledim bölüm harika ...
- 471
491
12
31
- Post n°16
bencede ya kesinlikle öldürcekMerlinWorld demiş ki:ah morgana ah... ne ettin sen ya....